Coincidenta ca numar de aur (Avram Arina) - скачать книгу , читать онлайн

Void

Виртуозы
Регистрация
2 Фев 2013
Сообщения
528,866
Coincidenta ca numar de aurАвтор: Avram Arina


Короткое описание книги

Roman inedit si filosofic cu filon ezoteric, Coincidenta ca numar de aur isi propune sa abordeze viata si lumea intr-o originala perspectiva, cu totul si cu totul neasteptata.

Dincolo de intriga si suspansul care se pastreaza pana la epilog, cititorii descopera explicatii nemaiintalnite vreodata privitoare la ratiunea coincidentelor in tumultul cotidian.

Ipotezele lansate schimba fundamental modul de a percepe destinul, in consonanta cu primul numar irational definit in istorie ce ilustreaza frumosul si perfectiunea in tot ceea faureste si inseamna existenta palpabila.

Romanul este realist, contureaza decoruri unde evolueaza personaje veridice in care cititorii se pot identifica inerent captivati, si psihologic, reflectand universul spiritual al personajului principal, dar nu lasa in plan secund naratiunea si descrierile.

Tulburatoarea si inspirata meditatie asupra vietii ne apropie lumea prin retina unei adolescente ale carei experiente ne fac sa ne punem intrebari esentiale.

Bildungs-roman&quote;, in care eroina abia tine pasul cu ea insasi, Coincidenta ca numar de aur se remarca printr-un stil fluid si concretete vizuala a scriiturii.Подробнее, скачать »
 
Сверху