Uppkomsten Av De Tappra (Morgan Rice) - скачать книгу , читать онлайн

Void

Виртуозы
Регистрация
2 Фев 2013
Сообщения
528,866
Uppkomsten Av De TappraАвтор: Morgan Rice


Короткое описание книги

Efter drakens attack, skickas Kyra på ett hastigt uppdrag: att korsa Escalon och leta reda på hennes farbror i det mystiska Tornet i Ur.

Tiden har kommit för henne att lära sig om vem hennes mor är, och för att träna och utveckla sina speciella krafter.

Det kommer att vara ett uppdrag fyllt med fara för en ensam tjej, Escalon är fylld med skräckinjagande bestar och likaså män— vilket kommer att kräva styrka för att hon skall kunna överleva.Hennes far, Duncan, måste leda sina män söderut, till den stora krigarstaden Esephus, för att fria sina män från järngreppet som Pandesia har.

Om han lyckas, kommer han att behöva resa till sjön Ire och de snöiga Bergen Kos där de tuffaste krigarna i Escalon lever, men han behöver för att kunna ta över huvudstaden.


Alec rymde med Marco rymde från Flammorna genom Törnarnas skog, och jagas av exotiska bestar.

Det är en upprörande resa genom natten när han letar efter sin hemstad, där han ska återförenas med sin familj.

När han kommer fram blir han chockad över vad han ser.


Merk, trots hans bittra kritik, vänder för att hjälpa flickan, och att hitta sig själv, för första gången I sitt liv, intrasslad I någon annans affärer.

Han kommer inte att försaka sin pilgrimsfärd till Tornet I Ur, och han känner ångest när tornet inte är som han förväntar sig.


Vesuvius manar sin jätte när han leder sina troll genom en tunnel under marken, och försöker passera Flammorna, medan draken, Theos, har sitt eget speciella uppdrag i Escalon.


Med sin starka atmosfär och sina komplexa karaktärer, så är UPPKOMSTEN AV DE TAPPRA en svepande saga med krigare och knektar, av kungar och lorder, av ära och tapperhet, av magi, öde och drakar.

Det är en berättelse om kärlek och brustna hjärtan, av bedrägeri, ambition och svek.

Det är den finaste fantasyn, och det inbjuder oss till en värld som kommer leva med oss för alltid, en som kommer att locka alla åldrar och kön.


Подробнее, скачать »
 
Последнее редактирование:
Сверху